Paraviewbeurs Rotterdam Ahoy op 3 en 4 november

Ik wil er voor je zijn wat je vraag ook is en ik werk vanuit liefde.

Door middel van een strijktekening met gekleurde bijenwas , waar verleden, heden en een stukje toekomst op tevoorschijn komt (en vaak ook overledenen of dieren die je hebt gekend) geef ik je inzichten en doe ik waarnemingen. Daarbij werk ik met de naam-analogie. Dit is mijn eigen methode, waar bijvoorbeeld je bijzondere eigenschappen, je persoonlijkheid, je talenten en kwetsbare delen in je lichaam aan de orde komen.

Ben je nieuwsgierig, kom dan op zaterdag de gratis lezing : “waarnemingen aan de hand van je naam” bijwonen om 12.45 uur.

Wees welkom!

Zaterdag 3 november van 12-17.30 uur

Zondag 4 november van 11- 17.30 uur

AHOY
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

De MAASTUNNEL is dicht van Noord naar Zuid

Geef een reactie

Your email address will not be published.

WhatsApp chat