26 en 27 januari Paranormaal Alternatief beurs in de Broodfabriek

Om je gelukkiger te  voelen en meer rust in je bestaan te creëren, zou je met de gebeurtenissen die er in je leven voorbijkomen,  anders om kunnen gaan.  Probeer jezelf eens op een afstandje te bekijken, alsof jij jezelf observeert.

In jou is die werkelijke vrede! Zelfs de grootse chaos in je hoofd of de hoogste  snelheid van het denken, die kun je tot rust brengen, door er naar te kijken en te zeggen : ik ben rust, een stille persoonlijkheid, volkomen in balans….

Aan de hand van een bijenwaskaart, via de naam-analogie en helderziende waarnemingen kan ik je daarbij ondersteunen. 

Wees welkom op stand H21!

Openingstijden beide dagen van 10-17 uur

De Broodfabriek,

Volmerlaan 12

Rijswijk

Geef een reactie

Your email address will not be published.

WhatsApp chat