21 en 22 september in de Broodfabriek : het Paranormaal Alternatief

DE SPIEGEL

De manier waarop we onze eigen persoonlijkheid beoordelen komt vaak niet overeen met de manier waarop anderen ons zien.  Zij kunnen het licht in ons zien  en dit  als zo mooi en bijzonder ervaren. En als we deze schoonheid en liefde verkleinen door hiervoor in de plaats onze zwakheden te noemen en dat kan in woorden of gedachten zijn, verandert dit onze energie.

Of misschien vinden we onze vorm onacceptabel? Door zo te denken zal dit effect hebben op de beoordeling van anderen in deze zin versterken. Je ware zelf echter, zal altijd vanuit liefde  zijn en observeren.

EYE AM! Ik kijk en verwonder…Dus wat weerhoud je om hetzelfde te doen en daarmee een wereld van liefde om je heen te creëren? Wees welkom op deze beurs waar ik je mogelijk de aanwijzingen mag aanreiken zodat je in vrede en licht mag verder gaan…

Open van 10-17 beide dagen.

Volmerlaan 12, Rijswijk

Geef een reactie

Your email address will not be published.

WhatsApp chat