Een boodschap voor de aarde: de Corona! Transformatie!

Geschreven in augustus 1999:

De corona (eclips-zonsverduistering) augustus 1999

De geboorte van de nieuwe tijd!

Zoals bij iedere geboorte zijn er barensweeën. Het lijkt er even op, alsof het licht van de nieuwe tijd wat verduistert, maar niets is minder waar… Het wordt straks ‘Lichter’ dan ooit!

Het vissentijdperk maakt haast om te verdwijnen (vissen bovenaan). Dit laat nog even zien dat wij meer vanuit ons gevoel gaan werken. Het vissenkind gaat voor de ouders uit en wijst de weg. Het nieuwe tijdskind, evenals ons innerlijk kind, voelt zuiverheid vanuit het hart.

De kleuren van de tekening zijn blauw, indigo en lila. De bovenste chakra’s worden geactiveerd, zodat wij ons opnieuw verbonden voelen met de Kosmos en het waarlijk zelf.(onze Goddelijkheid)

Bovenin rechts staat de slang en de paus (geestelijke leiders). Een verandering: ons zielenheil wordt niet meer gecontroleerd door welke kerkelijke macht dan ook….Wij zoeken de kracht  in ons eigen wezen. De religieuze stromingen zoeken naar onderlinge verbindingen. Zij zullen de verborgen kennis en wijsheid ontvouwen.

De pelikaan laat zien dat ons voedsel gaat veranderen. Het onafhankelijke denken ontwikkelt zich….Wij blijken zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid en komen vrij van emotionele problemen.

De witte kaketoe staat voor zuivere communiceren en de communicatie keert terug naar de oorspronkelijke vorm. De mens op aarde gaat anders spreken, gaat luisteren naar zijn of haar hart en besluit in vrede te leven. Er ontstaat één ras.

De oude schoenen (rechts onder) worden weggegooid, m.a.w. de manier van maatschappelijk sturen verandert. Doordat de mens zich voor zijn kern opent, werken oude regeringsvormen niet meer.

Het oog wil zeggen dat helderziendheid zich bij ieder van ons zal manifesteren. Ook degenen die ongevoelig waren, openen zich voor het intuïtieve vermogen.

De planten betekenen groei in bewustzijn voor de natuur op aarde. De liefde voor de eigen persoonlijkheid brengt ons tot de liefde voor de Bron en alles wat ons vanuit liefde verbindt.

De sterren en planeten symboliseren de verbindingen met sterren en planeten, onze hogere idealen en de verbinding met de Kosmos. De bewustwording van onze Eenheid.

Wij gaan ervoor!

Veel inzicht in Liefde. 

***Aan de hand van de zonsverduistering in augustus 1999 schreef ik een persoonlijke boodschap bij een van mijn wastekeningen voor het Orakel : Maak de reis in jezelf..  Daarnaast schreef ik ook een algemene boodschap voor de transformatie van de aarde. Deze kon je ook op mijn website lezen in 2001. Door de vele veranderingen op aarde wil ik hem juist nu met jullie delen. Copyright bij Pictoright Cora Leder.

 

3 reacties

  1. Cora gefeliciteerd!! Daar is je boek. Fantastisch. Ik ben heel nieuwsgierig.
    Veel liefs Winny

    1. Dank je wel Winny, lijkt me leuk om het je persoonlijk te laten zien. Tot dan!

  2. Hoe mooi dat jouw mooie orakel deze wijsheid en inzicht nu troost en inzicht geeft voor wat nu allemaal gaande is. Waardevol en dankbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: