Het komend weekend 3 en 4 juli ben ik aanwezig op de Samma Sayabeurs in het Pannenkoekenparadijs

Je kunt me daar vinden voor een reading bijenwaskaart, naam-analogie, helderziende waarnemingen.

Wees van harte welkom!

 

Kan een afbeelding zijn van ‎een of meer mensen en ‎de tekst '‎ص 3 en 4 SamnmelJou SPIR amenmet Jou Juli CENTRUM SAMMA SAYA 2021 SPIRITUEEL & wellness BEURS Entree €5.00 per persoon- beide dagen van 11.00 tot 17.00 DE BESTE spiritueel raadgevers van Nederland onder een dak! Reinalda park Haarlem Para Pannenkoeken Visie. Pannenkoeken en Paradijs meer! MAGAZINE SINDS GEEN test nodig en GEEN vaccinatie- bewijs. RIVM richtlijnen in verband met COVID- worden gehandteerd.‎'‎‎

2 reacties

  1. Lieve Cora,
    Het is al een hele tijd geleden dat ik de 2 daagse cursus Bijenwaskaart bij je heb gevolgd. Wat hebben wij samen samen fijn gehad en wat heb ik veel van je geleerd, dank je wel. Ik let nu meer op wat familie, vriendinnen en kennissen aan kleuren dragen en de betekenis ervan.
    Je mooie en fantastische bijenwaskaarten set heb ik al heel lang in mijn bezit en geniet nog steeds ervan.
    Lieve groet en tot snel

    1. Dank je wel lieve Ana , tot snel, Cora

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: