Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zondag 8 oktober Zielsgelukkig beurs in Nieuwegein

8 oktober van 11:00 - 17:00

Hier kun je bij mij een bijenwaskaartlezing ontvangen in combinatie van de Naam-beschrijving (het verloop van je levensweg).

Het zou fijn zijn als ik je (weer) mag ont-moeten en in de omgeving van deze bijzondere beurs, oplossingen en bemoediging kan aanreiken.

Voor alles is een oplossing, ook als je die zelf niet direkt ziet.

Hoe maak je zo’n bijenwaskaart?

Aan de zool van een warm (kunst)strijkijzertje wordt een beetje gekleurde bijenwas gesmolten. Die was wordt vervolgens op een stuk speciaal papier aangebracht d.m.v. het strijkijzer. Je kunt er telkens iets bij strijken net zolang totdat je het gevoel hebt dat hij klaar is. Daarna geef ik de bijenwaskaart lezing, dat wil zeggen: ik lees de kaart.

Wat ontstaat er op de kaart?

Op de kaart ontstaan gekleurde vlekken of structuren, voor mij waarneembaar als verleden, heden en toekomst. Er kunnen spontaan overledenen of gidsen op de tekening verschijnen, net als dieren. Dieren van wie je hebt gehouden of die nog steeds een belangrijke rol in je leven spelen.De bijenwaskaart geeft overtuigingen en ervaringen weer. En geeft inzicht in hoe het met (familie) relaties of werk is gesteld of de keuzes die kunnen worden gemaakt. Behalve de waarnemingen, die ik erbij doe, is mijn uitgangspunt bij een consult altijd om je in je eigen innerlijke kracht terug te brengen. Jouw zelfgemaakte kaart is namelijk een uniek en krachtig hulpmiddel tot zelfinzicht, een magisch fenomeen voor innerlijke harmonie en om jouw ware doelen te bereiken!

Kom genieten van deze beurs!

Fletcher hotel Nieuwegein

Buizerdlaan 10
Nieuwegein

Open van 11.00- 17.00 uur
ENTREE EN LEZINGEN GRATIS

 

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
11:00 - 17:00

Organisator

Zielsgelukkigverbinding
E-mail
info@zielsgelukkigverbinding.nl

Locatie

Fletcher hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10
Nieuwegein, Utrecht 3435 SB Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat