Naam-analyse van Sophie

Wat zeggen de letters van je naam over jou als persoon?

Ik ben Cora en ik geef naamanalogie readings. Bij naam-analogie analyseer je de letters van je naam. Letter voor letter bekijk je het beeld, de vorm en ook of je er een symbool in kunt ontdekken. Zelfs met de klank kan worden geanalyseerd. Je naam zegt veel over wie je bent als persoon en leert je om jezelf of een ander beter te begrijpen. Je bent niet je naam, je beleeft je naam!

Aan de hand van de naam Sophie/Sofie zal ik een voorbeeld geven van een reading. Heb je ook een van deze letters in je naam dan geldt dit dus ook voor jou. Wil je meer weten of wil je een persoonlijke naam-analyse? Neem dan contact met mij op. Ook over de naam Sophie kan ik nog veel meer vertellen.

Sophie is een meisje met veel pit! Ze houdt niet van saai. Sophie is sprankelend, kleurrijk en brengt leven in de brouwerij.

Als eerste kijk ik naar de S. Voor Sophie heeft het begin van haar leven nogal wat teweeg gebracht. Het kan zijn dat er onverwachte gebeurtenissen zijn geweest die haar leven hebben gevormd. Of er was strijd en onrust om haar heen.

De O zegt me dat ze een eigen visie heeft en direct kan reageren. Het is zwart of wit en Sophie komt zelden terug op wat ze heeft gezegd.  Ook als ze ergens haar zinnen op heeft gezet, is ze daar niet vanaf te brengen.

De P vertelt mij dat het contact met haar vader stroef kan verlopen of niet is zoals ze had verwacht of gehoopt. Mogelijk heeft ze verdriet om hem of om hem gehad.

Bij de H zie ik haar spontaniteit, haar enthousiasme en het hogerop willen klimmen in haar werk. Sophie heeft een goede intuïtie. Ze voelt het leven aan en wil het leven aan alle kanten ‘beleven.’ Sophie is als een vlinder die aan vele bloemen ruikt. (De F-klank)

Aan de IE kan ik zien dat zij een opmerkzaamheid en een waarnemingsvermogen heeft, die haar intuïtie versterkt. Sophie ziet veel meer dan anderen. Ze kan goed omgaan met geld en kan goed rekenen. Wat haar kleding betreft moet alles kloppen. Anders gaat ze de deur niet uit. Ze is precies en ambitieus in haar werk.

Daarbij zie ik ook dat zij door haar verrassende humor veel mensen aantrekt.

Meer Sophie?

Wil je een uitgebreide reading van de naam Sophie of wil je een naamanalyse van jouw naam? Neem contact met mij op. Er valt nog zoveel te vertellen over de klanken en de verschillende varianten van de naam.

Heb je interesse in naamanalogie? Ik geef ook een 2-daagse opleiding. Je ontvangt dan ook mijn boek Naamanalogie. Het boek is ook los te bestellen en bevat een analyse van alle letters inclusief voorbeelden.

Liefs Cora

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat