Naam-analyse van Sophie

Wat zeggen de letters van je naam over jou als persoon?

Ik ben Cora en ik geef naamanalogie readings. Bij naam-analogie analyseer je de letters van je naam. Letter voor letter bekijk je het beeld, de vorm en ook of je er een symbool in kunt ontdekken. Zelfs met de klank kan worden geanalyseerd. Je naam zegt veel over wie je bent als persoon en leert je om jezelf of een ander beter te begrijpen. Je bent niet je naam, je beleeft je naam!

Aan de hand van de naam Sophie/Sofie zal ik een voorbeeld geven van een reading. Heb je ook een van deze letters in je naam dan geldt dit dus ook voor jou. Wil je meer weten of wil je een persoonlijke naam-analyse? Neem dan contact met mij op. Ook over de naam Sophie kan ik nog veel meer vertellen.

Sophie is een meisje met veel pit! Ze houdt niet van saai. Sophie is sprankelend, kleurrijk en brengt leven in de brouwerij.

Als eerste kijk ik naar de S. Voor Sophie heeft het begin van haar leven nogal wat teweeg gebracht. Het kan zijn dat er onverwachte gebeurtenissen zijn geweest die haar leven hebben gevormd. Of er was strijd en onrust om haar heen.

De O zegt me dat ze een eigen visie heeft en direct kan reageren. Het is zwart of wit en Sophie komt zelden terug op wat ze heeft gezegd.  Ook als ze ergens haar zinnen op heeft gezet, is ze daar niet vanaf te brengen.

De P vertelt mij dat het contact met haar vader stroef kan verlopen of niet is zoals ze had verwacht of gehoopt. Mogelijk heeft ze verdriet om hem of om hem gehad.

Bij de H zie ik haar spontaniteit, haar enthousiasme en het hogerop willen klimmen in haar werk. Sophie heeft een goede intuïtie. Ze voelt het leven aan en wil het leven aan alle kanten ‘beleven.’ Sophie is als een vlinder die aan vele bloemen ruikt. (De F-klank)

Aan de IE kan ik zien dat zij een opmerkzaamheid en een waarnemingsvermogen heeft, die haar intuïtie versterkt. Sophie ziet veel meer dan anderen. Ze kan goed omgaan met geld en kan goed rekenen. Wat haar kleding betreft moet alles kloppen. Anders gaat ze de deur niet uit. Ze is precies en ambitieus in haar werk.

Daarbij zie ik ook dat zij door haar verrassende humor veel mensen aantrekt.

Meer Sophie?

Wil je een uitgebreide reading van de naam Sophie of wil je een naamanalyse van jouw naam? Neem contact met mij op. Er valt nog zoveel te vertellen over de klanken en de verschillende varianten van de naam.

Heb je interesse in naamanalogie? Ik geef ook een 2-daagse opleiding. Je ontvangt dan ook mijn boek Naamanalogie. Het boek is ook los te bestellen en bevat een analyse van alle letters inclusief voorbeelden.

Liefs Cora

Wat is Naam-analogie?

 

Wat is het verschil tussen Numerologie en Naam-analogie?

De Numerologie werkt een analyse uit via de getallen.

Naam-analogie werkt met de letters en klanken uit je naam. De Naam-analogie analyseert de letters zelf en bekijkt elke letter naar het beeld, de vorm en of je er een symbool in kunt ontdekken. Ook de klank kan worden geassocieerd.

Wat is de betekenis van je naam?

Je naam is niet wie je bent, maar je levensbeschrijving. Een verhaal van letter tot letter over gebeurtenissen, ervaringen, emoties en talenten. Kortom een boeiend verhaal over je levensweg en bestemming. Met deze methode kun jij ook je geliefde, je kinderen, je beste vriend of vriendin inzien.

Wat kan de naam-analogie voor je betekenen?

Het doel van de analyse is om jezelf en anderen beter te leren begrijpen. Bij het coachen van mensen kun je rake adviezen geven. Het is een sleutel tot zelfinzicht, waardoor levensbestemming en levensdoel duidelijk worden.

De naamanalyse van de letter N: Wat betekent de letter N in je naam?

Je hebt creatieve talenten als je naam met een N begint. We kunnen kijken naar de namen Nora en Noah. Beiden namen zoals Nora of Noah beschikken over eigenzinnigheid en zijn (eigen)wijs en kunnen direct reageren. Ze hebben een eigen mening en zienswijze. De letter O is ook een letter van helderziendheid. De letter staat voor Wilskracht en de H van Noah voor spontaniteit!

De NOAH zoekt het ook maatschappelijk HOGEROP en bereikt zijn doelen. De NORA is is een adviseur op vele gebieden en wil recht en rechtvaardigheid, de letter R. Een vechter voor rechten! Tevens iemand waar veel vreugde of blijdschap vanuit gaat, de letter A.

Wil je meer weten over je naam of je verdiepen in de naam-analogie?

In het boek Naam-analogie beschrijf ik de betekenis achter iedere letter. Ontdek wat je naam over jouw zegt of gebruik het om een passende naam voor je kind of bedrijf uit te zoeken. Bestel het boek hier.

Ik geef ook een naam-analogie reading en een twee-daagse opleiding inclusief het boek.

Podcast: Tischa de Bruijn in gesprek met Cora Leder over Namen

Luister hier het gesprek tussen Tischa de Bruijn en Cora Leder over naam-analogie. Cora geeft een demonstratie aan de hand van presentatrice en musical-ster Chantal Janzen. Wat zegt haar naam over haar persoonlijkheid?

HUISKAMER-SESSIES

Wil je eens een bijzondere avond beleven privé bij jou thuis, met vrienden of vriendinnen?

Dan kan ik je een bijenwaskaart-lezing/naamlezing  aanraden! Deze  is bedoeld voor maximaal 8 personen.Je kunt dat op een middag of een avond  doen.

Met een warm (kunst) strijkijzertje en blokjes gekleurde bijenwas maak je een gestreken schilderijtje, een bijenwaskaart. Op de kaart verschijnen gekleurde vlekken of structuren. Daar geef ik een reading bij of anders gezegd ik ”lees” die kaart.

Voor mij is er een stukje verleden, heden en toekomst op te zien. Meestal verschijnen er overledenen of dieren die je hebt gekend. De boodschap die ik geef komt ook tot stand via psychometrie. De kaart geeft je kracht en werkt 3 maanden tot maximaal 3 jaar door.

Daarnaast doe ik een Naamreading (via mijn eigen methode, de Naam-analogie).

Je naam is een beschrijving van je levenservaringen en gebeurtenissen, je kracht en talenten, kwetsbaarheden in je lichaam enz.

Ik werk vanuit liefde, geef bemoediging en ondersteuning.

De bijdrage is €20,00. (excl. Reiskosten, die afhankelijk zijn van de afstand) Degene die de avond organiseert krijgt een gratis reading.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email: info@coraLeder.nl