Kerstboodschap 2021

Kerstboodschap 2021

En er werd mij gezegd:  jullie hebben zoveel vragen…wacht en kijk naar de dingen die gaan komen.

Vanaf 29 december verschijnt er een nieuw lichtpuntje, dat steeds groter zal worden. Het kan visueel waarneembaar zijn of het activeert je bewustzijn tot grotere hoogten. Eerst bijna onopgemerkt groeit het dagelijks.

De sluier van grijs-zwart zal weggehaald worden.

Het is een sluier van mist over ons bewustzijn. Het verdriet en de pijn door de onderdrukking van buitenaf over ons ware zelf heen gelegd.

Deze sluier belemmert ons al eeuwen waardoor het onmogelijk was om ons ware licht te zien. Daar zijn angsten en onzekerheden door ontstaan.

Op het moment dat we onszelf mogen aanschouwen begrijpen we alles!

Ook waar we slachtoffer van zijn geweest. Tot voor kort geloofden we zelfs dat er in ons ook zwart aanwezig was. Maar dat waren slechts gedachten die ons wilde verleiden en beïnvloeden.

En ik zag:

De laag zwarte pek die aan de aarde kleeft er geleidelijk van af getrokken worden.

Van het zwarte dat zich in de gedaante van mensen voordoet (de onmensen) valt het omhulsel weg en kun je opeens hun ware aard zien.

Stil maar wacht maar alles komt goed…

Liefdevolle kerstdagen en een Licht 2022!

In liefde verbonden,  Cora

HUISKAMER-SESSIES

Wil je eens een bijzondere avond beleven privé bij jou thuis, met vrienden of vriendinnen?

Dan kan ik je een bijenwaskaart-lezing/naamlezing  aanraden! Deze  is bedoeld voor maximaal 8 personen.Je kunt dat op een middag of een avond  doen.

Met een warm (kunst) strijkijzertje en blokjes gekleurde bijenwas maak je een gestreken schilderijtje, een bijenwaskaart. Op de kaart verschijnen gekleurde vlekken of structuren. Daar geef ik een reading bij of anders gezegd ik ”lees” die kaart.

Voor mij is er een stukje verleden, heden en toekomst op te zien. Meestal verschijnen er overledenen of dieren die je hebt gekend. De boodschap die ik geef komt ook tot stand via psychometrie. De kaart geeft je kracht en werkt 3 maanden tot maximaal 3 jaar door.

Daarnaast doe ik een Naamreading (via mijn eigen methode, de Naam-analogie).

Je naam is een beschrijving van je levenservaringen en gebeurtenissen, je kracht en talenten, kwetsbaarheden in je lichaam enz.

Ik werk vanuit liefde, geef bemoediging en ondersteuning.

De bijdrage is €20,00. (excl. Reiskosten, die afhankelijk zijn van de afstand) Degene die de avond organiseert krijgt een gratis reading.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email: info@coraLeder.nl

 

Nieuwe data opleidingen

Klik hier voor de opleidingen.

 

 

Een boodschap voor de aarde: de Corona! Transformatie!

Geschreven in augustus 1999:

De corona (eclips-zonsverduistering) augustus 1999

De geboorte van de nieuwe tijd!

Zoals bij iedere geboorte zijn er barensweeën. Het lijkt er op, alsof het licht van de nieuwe tijd wat verduistert, maar niets is minder waar… Het wordt straks ‘Lichter’ dan ooit!

Het vissentijdperk maakt haast om te verdwijnen (vissen bovenaan). Dit laat nog zien dat wij meer vanuit ons gevoel gaan werken. Het vissenkind gaat voor de ouders uit en wijst de weg. Het nieuwetijdskind, evenals ons innerlijk kind, voelt zuiverheid vanuit het hart. Luister hierbij naar wat je gevoel je zegt.

De kleuren van de tekening zijn blauw, indigo en lila. De bovenste chakra’s worden geactiveerd, zodat wij ons opnieuw verbonden voelen met de Kosmos en het waarlijk zelf.(onze Goddelijkheid)

Bovenin rechts staat de slang en de paus (geestelijke leiders). Een verandering: ons zielenheil wordt niet meer gecontroleerd door welke kerkelijke of andere macht dan ook….Wij komen in onze kracht te staan! De religieuze stromingen zoeken naar onderlinge verbindingen. Zij zullen de verborgen zaken ontvouwen.

De pelikaan laat zien dat ons voedsel gaat veranderen. Het onafhankelijke denken ontwikkelt zich….Wij blijken zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid en komen vrij van emotionele problemen.

De witte kaketoe staat voor communicatie en de communicatie keert terug naar de ware vorm. De mens op aarde laat zijn stem horen, luistert naar het hart en besluit in vrede te leven. Er ontstaat één ras.

De oude schoenen (rechts onder) worden weggegooid, m.a.w. de manier van het maatschappelijk sturen verandert. Doordat de mens zich voor zijn kern opent, werken oude regeringsvormen niet meer.

Het oog wil zeggen dat helderziendheid zich bij ieder van ons zal manifesteren. Ook degenen die ongevoelig waren, openen zich voor het intuïtieve vermogen.

De planten betekenen groei in bewustzijn voor de natuur op aarde. De liefde voor de eigen persoonlijkheid brengt ons naar de liefde van de Bron en alles wat ons vanuit liefde verbindt.

De sterren en planeten symboliseren de verbindingen met sterren en planeten, onze hogere idealen en de verbinding met de Kosmos. De bewustwording van onze Eenheid.

Wij gaan ervoor!

Veel inzicht in Liefde. 

***Aan de hand van de zonsverduistering in augustus 1999 schreef ik een persoonlijke boodschap bij een van mijn wastekeningen voor het Orakel : Maak de reis in jezelf..  Daarnaast schreef ik ook een algemene boodschap voor de transformatie van de aarde. Deze kon je ook op mijn website lezen in 2001. Copyright bij Pictoright Cora Leder.