Wat is Naam-analogie?

 

Wat is het verschil tussen Numerologie en Naam-analogie?

De Numerologie werkt een analyse uit via de getallen.

Naam-analogie werkt met de letters en klanken uit je naam. De Naam-analogie analyseert de letters zelf en bekijkt elke letter naar het beeld, de vorm en of je er een symbool in kunt ontdekken. Ook de klank kan worden geassocieerd.

Wat is de betekenis van je naam?

Je naam is niet wie je bent, maar je levensbeschrijving. Een verhaal van letter tot letter over gebeurtenissen, ervaringen, emoties en talenten. Kortom een boeiend verhaal over je levensweg en bestemming. Met deze methode kun jij ook je geliefde, je kinderen, je beste vriend of vriendin inzien.

Wat kan de naam-analogie voor je betekenen?

Het doel van de analyse is om jezelf en anderen beter te leren begrijpen. Bij het coachen van mensen kun je rake adviezen geven. Het is een sleutel tot zelfinzicht, waardoor levensbestemming en levensdoel duidelijk worden.

De naamanalyse van de letter N: Wat betekent de letter N in je naam?

Je hebt creatieve talenten als je naam met een N begint. We kunnen kijken naar de namen Nora en Noah. Beiden namen zoals Nora of Noah beschikken over eigenzinnigheid en zijn (eigen)wijs en kunnen direct reageren. Ze hebben een eigen mening en zienswijze. De letter O is ook een letter van helderziendheid. De letter staat voor Wilskracht en de H van Noah voor spontaniteit!

De NOAH zoekt het ook maatschappelijk HOGEROP en bereikt zijn doelen. De NORA is is een adviseur op vele gebieden en wil recht en rechtvaardigheid, de letter R. Een vechter voor rechten! Tevens iemand waar veel vreugde of blijdschap vanuit gaat, de letter A.

Wil je meer weten over je naam of je verdiepen in de naam-analogie?

In het boek Naam-analogie beschrijf ik de betekenis achter iedere letter. Ontdek wat je naam over jouw zegt of gebruik het om een passende naam voor je kind of bedrijf uit te zoeken. Bestel het boek hier.

Ik geef ook een naam-analogie reading en een twee-daagse opleiding inclusief het boek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat