Bijenwaskaart lezing

Bijenwaskaart lezingHoe maak je zo’n bijenwaskaart?

Aan de zool van een warm (kunst)strijkijzertje wordt een beetje gekleurde bijenwas gesmolten. Die was wordt vervolgens op een stuk speciaal papier aangebracht d.m.v. het strijkijzer.

Je kunt er telkens iets bij strijken net zolang totdat je het gevoel hebt dat hij klaar is. Daarna geef ik de bijenwaskaart lezing, dat wil zeggen: ik lees de kaart.

Wat ontstaat er op de kaart?

Op de kaart ontstaan gekleurde vlekken of structuren, voor mij waarneembaar als verleden, heden en toekomst. Er kunnen spontaan overledenen of gidsen op de tekening verschijnen, net als dieren. Dieren van wie je hebt gehouden of die nog steeds een belangrijke rol in je leven spelen.

De bijenwaskaart geeft overtuigingen en ervaringen weer. En geeft inzicht in hoe het met (familie) relaties of werk is gesteld of de keuzes die kunnen worden gemaakt.

Behalve de waarnemingen, die ik erbij doe, is mijn uitgangspunt bij een consult altijd om je in je eigen innerlijke kracht terug te brengen. Jouw zelfgemaakte kaart is namelijk een uniek en krachtig hulpmiddel tot zelfinzicht, een magisch fenomeen voor innerlijke harmonie en om jouw ware doelen te bereiken!

Kracht

Nadat de kaart klaar is geeft hij een stimulerende, helende energie af, die werkzaam is voor een periode van drie maanden tot maximaal drie jaar. Dus plaats hem op een plek waar hij tot zijn recht komt en neem hem in je handen als je moe of verdrietig bent.

Psychometrie: Helderziende waarnemingen vanuit voelen en weten.

Psychometrie is een onderdeel van de waarnemingen die ik doe bij een bijenwaskaart lezing.

Vroeger dacht ik dat ik niet helderziend was: ik zag immers nooit iets! Maar met mijn ogen dicht hoorde en zag ik wel degelijk van alles.

Het is van tevoren niet te zeggen wat ik mag ervaren. Ook niet wie van de overleden geliefden doorkomt. Het is geen laatje van een kastje wat je opentrekt… Meestal gebeurt dat meteen of ineens.

Het zou kunnen zijn, dat de vrager er innerlijk behoefte aan heeft om verbinding te maken met een geliefde, maar het kan ook zijn, dat die aan gene zijde is perse wil doorkomen. De aanwezigheid van iemand voel ik als een prikkende energie rond mijn hoofd of aan een kant van mijn lichaam en huisdieren ervaar ik aan de onderbenen.

Er is verschil in aanwezigheid qua sterkte en heel soms een soort dwingende energie. Er kunnen beelden doorkomen van bijvoorbeeld een woonkamer of een ruimte die herkenbaar is voor de vrager. Vaak weet ik specifiek bepaalde leeftijden te noemen bij de vrager, wanneer er gebeurtenissen of moeilijkheden zijn geweest. De geur van sigarettenrook of sigaren en soms een sterke bloemengeur of parfum komen ook voor.

Het is en blijft een bijzondere ervaring.

Hoelang duurt een bijenwaskaart lezing?

De lezing duurt ongeveer 1 uur en kost € 50,00. Dit kan ook op locatie bij je thuis en is afhankelijk van de afstand, maximaal 50 km. Deze kun je hier bestellen. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

De reading is ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wil je meer weten over de reading? Neem dan contact op via

WhatsApp chat
of het contactformulier.

3 reacties

  • Nanda Vlietstra op 24 april 2023 om 13:44
  • Reageer

  Hallo Anouk,
  Komt u ook op de Paravieu beurs in Rijswijk de Broodfabriek?.
  Groet Nanda Vlietstra.

  • Anouk op 27 maart 2019 om 22:52
  • Reageer

  Geachte mevrouw Leder,

  Ik zag op uw website een advertentie van een beurs in Arnhem.
  Ik vraag me af of het mogelijk is dat ik bij u op die beurs zelf een wastekening kan maken met een uitleg over de betekenis van de tekening. Mocht dit mogelijk zijn wat zijn dan de kosten van zo’n consult (wastekening met uitleg) bij u op de beurs in Arnhem?

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Anouk Schamp.

  1. Goedemiddag Anouk,

   Jazeker is dat mogelijk. Je kunt ook de boodschap opnemen met je telefoon.
   Mocht je willen komen op de zaterdag of de zondag kan ik een tijd voor je plannen dan hoef je niet te wachten.
   Hartengroet, Cora

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.