Healing

Een persoonlijke healing
Wat versta ik onder een healing?

Doordat ik me open stel voor jou en voor Goddelijke liefde (de helende kracht of Kosmische energie) ontstaat de verbinding. Daarvanuit komt er een energiestroom in beweging. Dit voelt aan als ontspannend, harmonieus, heel liefdevol, vredevol of teder.
Meestal werk ik aan de aura, dus het energieveld dat zich om je heen bevindt. Ik laat me hierin leiden op de manier zoals ik dat voel.
Je ervaart een warm bad van liefde en wordt omringd door je gidsen of andere zielen die daarvoor hebben gekozen om je te helpen.
Dat kan ook bijvoorbeeld een familielid zijn.

Er gebeurt niets wat jij niet wilt. De energie is helend in ruime zin, dat wil zeggen dat deze niet alleen fysiek maar ook op bewustzijnsniveau doorwerkt. Je leert je emoties en moeilijkheden te begrijpen. Doordat je in die diepe vorm van ontspanning komt, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken om in beweging te komen en kunnen de cellen zich positief opladen en eventuele storingen zich gedeeltelijk of geheel herstellen. Hierdoor kunnen emoties verwerkt worden.
Het lichaam ruimt ook afvalstoffen op wat van voorbijgaande aard is.
Drink veel water op de dag zelf en ook wat dagen erna.

Het proces wat in gang wordt gezet werkt nog enkele dagen tot twee weken door.

Een healing duurt een uur en kost €45,00.

WhatsApp chat
of 0629350730

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.