Healing

Wat kun je verstaan onder een healing?

Een persoonlijke healing. Doordat ik me open stel voor jou en voor Goddelijke liefde (de helende kracht of Kosmische energie) ontstaat de verbinding. Daar vanuit komt er een energiestroom in beweging. Dit voelt aan als ontspannend, harmonieus, heel liefdevol, vredevol of teder.

Omringd door liefde

Meestal werk ik aan de aura, dus het energieveld dat zich om je heen bevindt. Ik laat me hierin leiden op de manier zoals ik dat voel. Je ervaart een warm bad van liefde en wordt omringd door je gidsen of andere zielen die daarvoor hebben gekozen om je te helpen. Dat kan ook een familielid zijn.

De healing activeert het zelfgenezend vermogen

Er gebeurt niets wat jij niet wilt. De energie is helend in ruime zin. Dat wil zeggen dat deze niet alleen fysiek maar ook op bewustzijnsniveau doorwerkt. Je leert je emoties en moeilijkheden te begrijpen. Doordat je in die diepe vorm van ontspanning komt, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken om in beweging te komen en kunnen de cellen zich positief opladen. Eventuele storingen kunnen zich gedeeltelijk of geheel herstellen. Hierdoor kunnen emoties verwerkt worden. Het lichaam ruimt ook afvalstoffen op wat van voorbijgaande aard is.

Tip: Drink veel water op de dag zelf en de dagen erna. Het proces wat in gang wordt gezet werkt nog enkele dagen tot twee weken door.

Hoelang duurt een healing?

Een healing duurt ongeveer een uur en kost €50,00. Je kunt deze hier bestellen. Daarna neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via

WhatsApp chat
of het contactformulier.

3 reacties

  • Jacqueline op 12 juni 2024 om 15:27
  • Reageer

  Hoi Cora

  Ik trok de kaart IJsland
  Wat betekent deze voor mij?

  Vriendelijke groet
  Jacqueline

  • Ariëlle van Son op 14 juli 2023 om 11:45
  • Reageer

  Goedmorgen Cora,

  Graag wil ik bij je langs komen voor een bijenwaskaart consult. Kan ik dit ook combineren met een naam-analogie reading?
  Ik hoor graag van je.

  Fijne dag en vriendelijke groet,
  Ariëlle van Son

 1. Ik kom nu toevallig op je site en vindt alles erg interessant. Ik zou graag een 2 daagse workshop volgen naamanalogie oftewel die bijenwaskaart mediumschap. Ik geef zelf creatieve workshops met therapeutisch tekenen en deze workshops zouden een mooie aanvulling zijn.
  Voor de bijenwas zijn misschien welveel materialen nodig die ik niet heb en nu ook niet wil aanschaffen omdat ik heel veel materialen heb en op het ogenblik geen praktijkruimte. Wanneer geef je weer nieuwe cursussen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.