Reacties vanaf 2015 en ouder

Review 30 april 2015

Het Wastekening-Orakel; “Maak de reis in jezelf” is een prachtig orakel die ik dagelijks gebruik. De boodschappen van de wastekeningen zijn zeer treffend en elke emotie is door Cora Leder doorleefd. Er is nu een nieuwe uitvoering van het Orakel met een aanvulling op de tekst die voor kinderen geschikt is. Ik sta elke keer verbaasd hoe kloppend de tekst is op de situatie waar je je op dat moment in bevindt.

Anouk


Reactie 18 mei 2015
Lieve Cora,

Heel erg bedankt voor de nieuwe Libelle! Hij staat nu mooi op mijn kaart die ik zaterdag op de beurs heb gemaakt. Ik werk al langer met je orakel en ben heel blij dat het op mijn pad is gekomen. Na een reading voor iemand geeft jouw orakel altijd een perfecte samenvatting van de essentie van de reading, zo prettig!!

Mijn ervaringen met het orakel zijn dus zeer positief, zeker ook voor kinderen.
Ze vatten kort samen wat er op dat moment aan de hand is in voor kinderen zeer begrijpelijke taal. De kinderen halen nog meer uit de uitleg dan een volwassene in eerste instantie doet.
Bijzonder mooi!! Ook haalde mijn dochter nog meer uit de tekening dan er was opgeschreven.
Wat mij betreft heel geslaagd en komt direct binnen bij de kinderwereld.

Bedankt en lieve groetjes Birgit=


1-11-2014

Lieve Cora,

bedankt voor de kinderversie van “flying object”. Mijn dochter was hier erg stil van. Het enige wat ze zei is “wat is dit eng”. Met andere woorden van de tekst waren zo treffend. Gezien haar situatie op dat moment, leek het als of voor haar geschreven was.
Dus al met al, ook deze kinderkaarten zijn super geweldig.

Een lieve groet

Joyce


15-10-2014
Lieve Cora,

Dit is gewoon geweldig. Ik heb inderdaad een kind op aarde en een kind daar boven. Maar wat ook sterk is. Ik heb een beetje Indiaans bloed in mijn stromen. En de rest van de tekst, hoe is het mogelijk?!!!
Ik blijf het geweldig vinden en kan niet wachten om nieuwe kaarten te kunnen bemachtigen.

Een lieve groet,
Anoniem


20-09-2014
Beste Cora,

Spijker op zijn kop!!!! Dit is gewoon geweldig. Het heeft zoveel geraakt. God bless you.
Hoe lang moeten we nog wachten op die nieuwe druk ?
Je hebt een fan erbij!

Dank je wel.

Vriendelijke groet,

Joyce


22-08-2014
Hallo Cora,

Wat heb ik genoten van je kaarten.
De kleuren, vormgeving, uitleg: Alles echt zoals Cora het zou doen.
Fijntjes!

*Bravo!

Bedankt voor al dit schoons.
Veel succes met je werk en tot ziens/hoors.

Liefs,

Carla Bronkhorst
(Karakteranalyse)


6-08-2014
Bericht: Hallo Cora,
Met heel veel plezier gebruik ik nog regelmatig je kaartenset. Elke keer is het weer zo treffend.
Een grote wens van mij is dat je een keer een persoonlijke kaart voor me maakt met uitleg.

Silvia


1-04-2014
Lieve Cora,

Je wasorakel is wel heel bijzonder, ik kan eigenlijk niet huilen wat wel eens goed zou zijn wel te doen, nou dat gebeurde toen ik de kaart van Martin Luther King: “I have a Dream” trof, het was vanuit het diepste van mijn ziel en ging wel een tijdje door, daarna een gevoel van meer ruimte te hebben gekregen had ik daarna, nogmaals dank dat je dit orakel op aarde voor de mens hebt mogen maken.
Heel veel liefs vanuit mijn hart voor jou en veel respect en waardevol leven toegewenst.

Akky uit Harlingen


4 september 2013

Hallo Cora, mijn therapeute gebruikte 6 van de 8 keer jouw kaarten ter afsluiting.
Alle kaarten, zonder uitzondering, gingen over wat wij tijdens die sessie behandeld hadden.
Bij de laatste kaart kreeg zij tranen in haar ogen en ik erge kippenvel, zo treffend de tekst was.
Is het mogelijk om jou persoonlijk te ontmoeten, ik kan dat niet vinden op je site namelijk. Ook wil ik het kaartspel bestellen.

Vriendelijke groeten, Jeannette uit Alphen aan de Rijn


Hallo Cora,

Mijn beste vriendin Anja en ik zitten regelmatig met jouw orakel aan tafel verschillende leggingen te doen en te praten over de uitkomst van de kaarten. We zijn iedere keer weer onder de indruk van de kaarten, de details die iedere keer weer anders zijn, kaarten die je al vaak gezien hebt, maar nog nooit “gezien” hebt. Ze geven steun, bieden inzicht, maar geven ook vaak ruimte en lucht in een moment waarop je dat even nodig hebt. Ze kunnen net je visie weer verleggen waardoor je er weer lekkerder in gaat staan en weer enthousiast verder gaat op weg. Bedankt hiervoor!

Geri Beenen uit Bladel


Hoi Lieve Cora ,

Inmiddels het orakel in huis. Heeel erg mooi!!. Ik zit nu in een totale omwenteling van hoe mijn gedachten ooit zijn geweest, ik ben inmiddels over de smalle draad heen gestapt en mijn werkelijke kracht van mezelf gevoeld, in liefde. Zeer bijzonder. Heeeeeel dankbaar.
Frans


27-12-2011

Hallo Cora

Ik ben een van de eerste die jouw tekeningen bewonderde en raar maar waar steeds trok ik een kaart waar ik wat aan had, geld over of veel heb ik niet met een gekorte uitkering kun je niet veel. Na lange tijd wat weg gezet te hebben hoe moelijk ook ga ik nu toch je orakel kaarten kopen.
Dank voor goede antwoorden of toeval weet niet maar vind ze ook mooi.

Liefs Ellie


7-12-2011

Lieve Cora,

Toen ik je enkele jaren geleden voor het eerst ontmoette raakte in de ban van jouw mooie gekleurde wastekeningen.
Ik voelde me meteen tot je aangetrokken. Je zachtheid en vriendelijkheid.
Toen ik de kaarten kocht en het ontstaan van het orakel las, herkende ik meteen mezelf hierin: tweemaal in burn out en…ik houd van kleuren en de spirituele belangstelling .
In het begin heb ik dagelijks een kaart getrokken en het was iedere keer raak, precies wat ik op dat moment nodig had.
Inzicht, ondersteuning, moed, inspiratie en kracht om weer door te gaan met mijn leven.
Dit orakel heeft heel veel voor mij betekend.
Nu trek ik af en toe nog een kaart als ik er behoefte aan heb.
Fijn dat ik je mocht ontmoeten, je was er op de juiste plaats op het juiste moment. Daarom wil ik je bedanken, het orakel gaf me steun, gaf me kracht, je bent iets bijzonders waard!

De kosmos zorgt altijd voor ons als wij maar kunnen vertrouwen.
Ik hoop je nog vele malen te mogen ontmoeten.

Een hartegroet, Mary Mol
Twello


20-11-2011

Hallo Cora,

Iedereen is laaiend enthousiast… er zijn regelmatig mensen die je site willen weten.Je kaarten zijn altijd zo treffend… ik sluit altijd met een kaart van jou, mijn consulten af.

Ik verkoop ook encaustic producten en gebruik de therapeutische werking ook in mijn praktijk, dus het past ook zo mooi erbij..

Ik scan de kaart en de boodschap dan vaak voor de client in, na afloop en daar gaan ze dan nog mee aan het werk… en ze worden er alsmaar enthousiaster door…

Dus dank voor je mooie werk..Ze zijn ook zo positief!

Met hartegroet, Marian Zonneveld

Papendrecht www.deblauwezon.net


6-11-2011

Hoi Cora

Ik heb de kaarten orakel ontvangen via Helmy, ik vind ze geweldig en mijn eerste kaart was de 7 met de veranderingen.Het klopt zo en daarna heb ik nog eentje getrokken. Het klopt iedere keer wat er getrokken wordt.

Ik ga op dit moment door een enorme ontwikkeling, een spirituele ontwikkeling, dat was niet nieuw, maar met kaarten is het zo bevestigend. Ik weet niet goed hoe ik het onder woorden moet brengen.

Door jouw kaarten, kwam ik ook weer bij mijn innerlijke wens om zelf kaarten te schilderen.

Lichtgroet Yvonne Pietersma van ZaanReflex


1-11- 2011

Hallo Cora,

Ik ben begonnen met werken met je Orakel, mensen vinden het prachtig! Vind je een goed idee wat folders naar me op te sturen zodat ik ze aan cliënten mee kan geven? (ik prijs het orakel aan als “mooi kerstkado” 🙂

Overigens heb ik al een paar geïnteresseerden voor een workshop of cursus in Almere…

Warme groet,
Monique van Gent
Praktijk In-touch


19-05-2011

Lieve Cora,

Wat was het weer een mooie avond in Noordwijk (18-05-2011).waar mijn vriendin Dolly en ik waren.

Al ruim twee jaar geleden heb ik het orakel voor mijn verjaardag gekregen van mijn man. Ik moet je zeggen, dat ik dat tot op heden het allermooiste cadeau is wat ik ooit kreeg. Het hoort helemaal bij mij. Bij Corrie Dupuis heb ik er kennis meegemaakt en later organiseerde jij bij Corrie in huis een fantastische avond. Al die kaarten kloppen steeds en daar hoor ik iedereen over. Ik geef al vanaf 2005 Reiki en altijd laat ik mijn cliënten een inzichtkaartje trekken als de behandeling klaar is. Nu is het standaard dat ik ze een kaart van jouw orakel laat trekken en dat is altijd heel raak. De mensen worden er stil van of beginnen soms te huilen. Ze zeggen altijd: ” Dat is precies wat er allemaal met me gebeurd is en waar ik nu in sta. Hoe is dat mogelijk, dat dat zó duidelijk naar voren komt?” Het is dus echt een “geschenk uit de hemel”. Het sterkt de mensen en ik word er ook helemaal warm van. Nu is het zelfs zo, dat ik ook al twee jaar bijenwaskaartjes maak. Als ze droog zijn, wrijf ik ze ook op met een vel keukenpapier. Ik beleef hier zoveel plezier mee, ik ben er zó gelukkig mee. De kleuren en de tekeningen die er ontstaan inspireren mij ontzettend. Als ze af zijn, maak ik er een passé-partout omheen en ga ik er echt voor zitten. Ik heb het geluk, dat ik er “boodschappen” achterop mag schrijven. Mijn vriendenkring weten hier natuurlijk ook van en kijken er naar uit een kaartje van mij te ontvangen. Dat vind ik heel erg leuk en het bijzondere is, dat de teksten ook altijd kloppen. Soms zeggen mensen:” Hé, dit vertelde ik net aan jou en nu staat het op dit kaartje en die heb jij b.v. twee maanden geleden geschreven. Hoe is dat mogelijk? ” Ik zeg dan meestal:” Bedank de kosmos maar, die hebben gewild dat je dit bijenwaskaartje pakte”. Ik heb altijd een mapje met ‘n stuk of twintig kaartjes in mijn tas en de persoon, die ik vind dat ze wel een kaartje met wat troost of compliment kunnen gebruiken, die krijgen er één van me. Ze zijn er dan enorm blij mee en steken het kaartje in hun agenda of het krijgt een mooi plekje thuis. En dat komt allemaal omdat ik jouw orakel in huis heb. Ik kan het dus iedereen aan bevelen. Cora, nogmaals bedankt voor de fijne avond en jouw enthousiasme. Een dikke knuffel en een warme en lieve groet van mij, Kitty Duivenvoorde- van Veelen. Tot ziens.


26-05-2011

Ha Cora,

Ik heb vandaag je orakel opgehaald en het ligt nu voor mij…wat is het mooi … wat zijn de tekeningen mooi… doe je dit alleen met een strijkijzer?

Wat prachtig dat daar bijv. een vliegtuig uitkomt of een zwangere vrouw.. echt mooi dat dit op zo’n manier gemaakt kan worden. Ik sta

er versteld van, kan iedereen dit?

Nu heb ik nog een vraagje, kan ik ook kaart leggen voor een ander… moet de ander dan zelf schudden en kaarten trekken of moet ik dit doen?

Ik hoor het graag van je!

Hartelijke groet,

Hellen van Zwienen


8-04-2011
Ha Cora
Nog even een (laat) mailtje om te bedanken voor jouw snelle mailantwoord met uitleg over de Eenhoorn.
Het fijne van jouw kaarten vind ik de positiviteit.
Tarotkaarten komen soms zwaar binnen, dan heb ik soms bijna spijt dat ik de kaarten tevoorschijn heb gehaald. groeten,
Mieke


28-03-2011
Beste Cora, Sinds vandaag ben ik in bezit van jou wastekening orakel.
Na de eerste legging werd er bij mij al gelijk wat los gemaakt, Wauw..!
Na vele orakels te hebben gebruikt is dit de eerste die voor mij heel duidelijk de juiste boodschap geeft en emoties los maakt.
Liefs, Chantal


21-03-2011 Dag Cora,

Ik heb recent je orakel gekocht en ik wil je heel erg bedanken voor al het moois wat het me iedere dag schenkt.

Het in huis hebben is toch echt anders dan via internet een kaart trekken. Ik ben verbaasd over wat ik voel als ik een kaart vast heb: zoveel liefde zit er in.

Mijn oprechte dank! Ik heb er veel steun en inzicht van.

Ik wens jou veel licht en liefde op je pad. Met een hartegroet,

Rita

PS. Ik kocht het orakel bij David Tyrrell in Haarlem. Was verheugd het daar te vinden.

30 januari 2011
Hallo Cora,

Was vanmiddag bij je op de beurs met een vriendin die je een prachtige vertaling van haar wastekening hebt gegeven.
Ik wil je ook graag laten weten dat ik je bewonder dat je mensen de kans geeft/biedt door middel van de door jouw gemaakte kaarten zelf aan de slag te gaan.
Een echte meester wil zijn wijsheid graag delen en jij bent daar voor mij een levend voorbeeld van!

Ik wens jou licht en liefde,

Lilian.


 

26 januari 2011
Lieve Cora,

Ik ben gewoon sprakeloos wat jouw wasschilder-orakelspel betreft.
Ik heb het voor mijn verjaardag gekregen.
Het is allemaal zo goed verzorgd.
De Libelle in de doos…zo prachtig.
Ik denk dat het voor mij het Zeepaardje gaat worden:-))
Dank je wel dat je het in de handel hebt gebracht.
Ik en velen met mij zullen er veel plezier aan gaan beleven.
Je weet het eerst zaaien dan oogsten.

Hartegroet van Bea


 

21 januari 2011
Beste Cora,

Dank voor je spoedige reactie!

Het is wel heel apart moet ik zeggen, ik zag nu pas dat het nummer op de kaart 33 is, wat weer bestaat uit mijn geluks- en levenspad nummer 3!
Ik blijf me verbazen over de connecties die de kaarten maken.

Wat betreft het bezoeken van één van de beurzen zou ik 19 of 20 februari in Haarlem er wellicht bij kunnen zijn.
Ontzettend bedankt voor de beschrijving van de kaart en de toelichting over het kaartleggen in het algemeen.

Wellicht tot ziens!

Warme groeten,

Lola


Hallo lieve Cora,

Ik bekijk je site al vanaf het begin
en heb vele antwoorden kunnen lezen het waren ware handreikingen die de spijker op ze kop liet slaan hoe begrijp ik nog niet!
Maar dat ik hier wat aan gehad heb zeer zeker en ben je nog steeds dankbaar daarvoor
alleen je site is veranderd de laatste tijd,ik las altijd wat er online verscheen
maar zit nu in een tijdperk dat ik antwoord wil op mijn vraag en nu kan ik niet alles lezen
kun jij mij verder vertellen wat de verdere tekst is van Angelyrics?
dank alvast

Ellie 54 jaar uit Alkmaar

reactie op de tekst Angelyrics:
en alweer sla je de spijker op zijn kop, met je kaarten
met deze kaart zien ik weer dat het niet aan mij ligt, ik heb inderdaad een vreselijk jaar achter de rug met veel financiële problemen.
1 ding vind ik zo grappig ik zit al jaren met een idee in mijn hoofd om een boek te schijven
en dan deze uitleg dank je weer voor de zoveelste keer de goede kaart op de juiste tijd!


 

Hallo Cora,

Ik was toch op de site en had ‘t dit jaar nog niet gedaan: dacht, laat ik een kaartje trekken:
Guess what? nr 14… kan niet missen he? Zit er ook helemaal “in” op het moment, prachtig!

Ik heb je doos al gebruikt, frappant toch , hoe dat iemand helpt met inzicht krijgen in zichzelf.
Het mooie is, dat ze ook helemaal zelf die kaart trekken, zonder hulp, hetgeen ze lezen wordt dieper geinterpreteerd daardoor.

Hartelijke groet
Liesbeth


 

Hallo Cora,

Mijn en onze ervaringen(heb het gelijk de andere dag mee naar de cursus genomen waar de andere Cora ook was) waren geweldig.

Je trekt ook altijd precies die kaart, welke je op dat moment nodig hebt. Ik heb gisteren nog reclame voor je gemaakt bij een vriendin van mij.

Dus een goede ervaring.

Liefs,

Marijke


Lieve CORA,

Ik ben zó blij met het Orakel elke kaart die ik trek brengt mij dichter tot mijzelf !! Er is zoveel gebeurd de laatste tijd en de kaarten vonden steeds een weg naar mij om dat te verduidelijken om het helder te krijgen,écht fantastisch!!
Ik vind het steeds een feestje om de prachtige doos te openen en mijn kaartje(s) te trekken,heel erg bedankt hiervoor !!
Ook wil ik je nog bedanken voor het spontane telefoongesprek wat we gehad hebben omdat het orakel even niet leverbaar was…dat gesprek had ik zo nodig en kwam precies op het goede moment….
Je bent een mooie warme vrouw met veel inzicht…fijn om kennis te maken Cora…

Liefs Anja


Ha Cora,

De bevindingen met de namen en de kaarten zijn echt heel frappant! Eerst ga ik dan aan de slag met de letters van de naam, daarna trek ik een inzichtkaart over deze persoon. Ik heb al een paar keer gemerkt dat dezelfde bevindingen ook weer in de kaart terug komen EN wat ook heel bijzonder was…Ik had kaart 46 `de lumen` getrokken voor een kennis ..vriendin van vriendin….ik wist niet zoveel van haar, en had haar dus verteld dat er een vrouw haar heel dankbaar is voor de goede zorg die ze van haar gekregen had tijdens ziekbed, en nu bleek dat haar moeder een half jaar geleden was overleden….ik kreeg gewoon kippenvel! zooo mooi als je zoiets kan doorgeven!

Voor jou vast ook leuk om te horen dat je kaarten ook bij mij succes hebben, ik blijf ze vast en zeker ook in de toekomst gebruiken. Bedankt! dat je zo´n mooi speciaal orakel gemaakt hebt.

Lieve groetjes
Petra


Beste Cora,

Ik ben en was al weken niet lekker. Na vijf weken ben ik er nu eindelijk achter wat de ellende is geweest van mijn ziek zijn: medicijnvergiftiging, ik was uitgeput! Ik trok de eerste dag na ontvangst van het orakel de kaart 46, de lumen, de energietekort kaart en zo voelde het ook.

Ik heb anderen ook enthousiast gemaakt voor de schitterende, maar vooral treffende kaarten. Heel bijzonder zijn ze.

Gelukkig gaat het vanaf gisteren beter met mij.

Bedankt.

 

Hartengroet

 

Corinne


Hallo Cora,

De avond met het orakel is heel mooi verlopen. De kaarten klopten echt heel goed en soms op het absurde af! Echt heel gedetailleerd! Wat ik zo prettig vind is dat de kaarten zo duidelijk zijn. Bij de tarotkaarten moet je veel meer ‘doen’, bij deze kaarten is het meteen duidelijk. Ben er dus heel blij mee!

Groeten, Tina


Hallo Cora,

Een jaar geleden bestelde ik jou orakel voor mijn verjaardag,ik gebruikt het voor de intuïtieve teken consulten die ik voor mensen doe,en weet je dan laat ik de cliënt na de tekening en ons gesprek altijd een kaart van jou trekken en het is dan zo een fijne bevestiging,zowel voor de cliënt als voor mij,ik ben er heel blij mee!

Dank je wel,

Liefs Jacqueline


Hoi Cora,

Ik ben erg blij met het orakel.. het is toch elke keer weer heel bijzonder en treffend. Super dus. Ik laat mijn zoontje ook wel eens een kaartje trekken, maar meer voor de kleuren.. hij vindt het erg mooi. En ziet andere dingen. De ogen op kaart 44 noemt hij octopus haha. Hij is nog erg klein dus het is echt gewoon voor het plezier. Maar vind het wel leuk om zijn fantasie ook wat te stimuleren op die manier. ik wens je een hele fijne dag en veel succes met je werk verder!

liefs Akke


Hallo Cora,

Het raadplegen van het orakel maakt me blij en optimistisch. Een bevestiging van dat wat je diep van binnen al ‘weet’, maar waar dat stemmetje in je hoofd nog onrust en twijfel veroorzaakt. De positieve omschrijvingen en benadering maken het plaatje telkens weer compleet.

Groetjes, Jolanda


Lieve Cora,

Je wastekeningorakel is een succes, iedere cliënt die bij mij komt,
laat ik er een trekken en ze trekken altijd degene, die bij hun situatie past,
zelf trek ik ook vaak een kaart en dan krijg ik inzicht in mijn moeilijke stukken.
Zo geven de kaarten een stuk rust en vertrouwen.
Cora het is prachtig dat het jouw gegeven is om zo iets moois te creëren.

Lieve groeten Tineke


 

Hallo Cora,

ongelofelijk hoe ik iedere keer weer de juiste kaart trek! Zit op dit moment op een keerpunt in mijn leven, wat en hoe nu verder? Moet nu toch echt gaan kiezen voor mezelf, wil gelukkig worden. Nog nooit heeft wat voor een kaart dan ook mij zo de goede richting op gewezen!!! Fantastisch, iedere keer weer! Mijn dank voor deze bijzondere kaarten die ik dan nu ook heel graag in mijn bezit wil hebben.

Groet,

Carin


 

Lieve Cora,

Voor de zoveelste keer trek ik weer de juiste tekening eruit
het is gewoon ongelofelijk hoe het iedere keer weer de spijker op ze kop kaart is
ik begrijp er niets van maar het doet me veel en het zegt mij genoeg
het lijkt steeds als of je de tekening voor mij hebt getekend. dank je hiervoor
weet niet hoe je het doet maar ze zeggen mij de waarheid

gr E.


Hallo Cora
Wil even mijn bewondering uitspreken, het was weer helemaal op mijn lijf geschreven. Hoe krijg je dat voor elkaar. Ik vond me zelf er weer helemaal in terug. Heel veel lieve groetjes van mij dat cadeautje was het weer helemaal.

Joke


Hoi Cora,

Pfff, heftig hoor om te lezen welke boodschap er schuil hing achter de tekening.

Echt heel gedetailleerd en beter verwoord dan ikzelf mij zou kunnen uitdrukken in woorden.
Dank je wel…

Lieve groet, Dennis


Hallo Cora,

Wat heb je toch een prachtige site!
Elke keer als ik een kaartje trek, valt alles op z’n plaats…
Géén enkele kaart of wastekening was ooit zo precies…
Heb er geen woorden voor
Hopelijk mogen we nog lang van je gave genieten

Veel liefs,
Simone


Hallo Cora,

en voor de zoveelste keer klopt het als een bus!
Ik ben weer een stapje verder in de goede richting en ik ga ervoor!

Bedankt, het is mooi om te lezen wat ik voel………….

Een kaartje voor dit moment m.b.t. de wastekeningen….
de juiste woorden op het juiste moment, veel dank hiervoor!


Lieve Cora,
Hoe is dit mogelijk? Je kent me niet! En dan toch “mijn” totale complete beschrijving bij de prachtige tekening Machu Picchu…
Op een mooie zomerse zondagmiddag het laatste zetje in mijn rug voor een nieuwe weg, door mij vol hoop en verwachting te bewandelen.
Dank!!!
Anny


Lieve Cora,

Langs deze weg wil ik jou nogmaals bedanken voor de mooie avond en de bijzondere boodschappen
die ik en andere mensen mochten ontvangen.
Had nr 19 Chinese wijsheid en de witte vogel
Heel veel was herkenbaar voor mij maar ook jou persoonlijke boodschap sloeg de spijker op z’n kop.
Voor mij is nog eens extra duidelijk geworden dat elk mens hulp en begeleiding krijgt.
Maar hoe meer je hierop vertrouwd en op gaat letten hoe meer je het ook zult ervaren.
Met het spirituele bezig zijn (zonder zweverig te doen) is voor mij geestelijk voedsel en
laat mijn hart weer zingen.  De laatste tijd is dat er teveel bij ingeschoten, en aandachtspunt is ook
dat ik mijn grenzen beter moet bewaren. Zal er beter op gaan letten

Vandaag trok ik op jou website  De Kabouter   Hoe toepasselijk !!  en wonderbaarlijk
hoe mijn boodschappen naadloos in elkaar overlopen.

Verlegenheid,bescheidenheid (pauw zonder kop) zijn ook belangrijke thema’s waar ik mee aan de slag mag.

Cora jij bent een lieve vrouw met een warme (engelachtige) uitstraling
‘t was een genot om jou aan het werk (lees helpen) te zien.
Je zult nog veel harten raken en op het juiste spoor zetten.
DANKJEWEL daarvoor.

Wens jou nog veel licht liefde en geluk
Voor nu dikke knuffel en wie weet zie ik jou nog eens terug
Groetjes Anke


 

Cora,

Dank je voor dit mooie orakel…de mooie afgewerkte kaarten en de heldere boodschappen die er in zitten verwerkt. Vandaag voor het eerst een legging gedaan met een vriendin. Afzonderlijk voor elkaar een verleden,heden, toekomst kaart getrokken. En de grootste verrassing was natuurlijk dat het allemaal zo klopt. Precies de juiste kaart is ongelooflijk mooi. Bij het lezen van de kaarten kregen we ondersteuning van boven erbij. Al bij al een mooie ervaring…

Het grappigste was dat ik al lang op zoek was naar een spel en dit kwam op mijn pad en was meteen verkocht aan de mooie tekeningen, maar door de mooie diepe betekenissen van de kaarten is het een geweldig mooie manier om inzicht in jezelf te krijgen en met anderen te delen. En zo eenvoudig in het gebruik!

Warme groeten,

Anton Glas

s-Hertogenbosch


Ik heb al heel veel verschillende orakels die mij geleerd hebben te kijken en te zien wat er gebeurt in mijn leven.
Eigenlijk ben ik met een aantal orakels “klaar” er is geen verdieping meer. Uw kaarten geven die verdieping.
Dhr. T.A.


Geachte mevrouw,

Heel hartelijk dank voor het orakelspel.
Helemaal geweldig.
Ik kreeg het vanochtend binnen en ben even rustig gaan zitten om alles te bewonderen.
Tot mijn grote verbazing: ik heb drie kaarten getrokken voor het verleden, heden en toekomst.
en wat ze mij vertelde was helemaal juist. Ongelofelijk.(ik ben nu 61 en mijn leven begint te veranderen)
Uit mijn hoofd, ik heb de kaarten boven liggen was het heden kaart 14/15 6e chakra.
Ik ben op dit moment bezig met een cursus chakra/aura healing en magnetiseren en me verder
aan het ontwikkelen op spiritueel gebied.
De Toekomst was 50 loslaten, onafhankelijk worden etc.
Dus heel bijzonder. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Marjan


Beste Cora,

Het Wastekening-orakel is in perfecte staat aangekomen. Geweldig , ik ben er bijzonder blij mee, juist in deze tijd!

Mevr.E.K.


Hallo Cora,

het orakel vandaag ontvangen. Wat een kado!!
Het ziet er heel mooi uit, verzorgd en ook praktisch met het extra
bijlegvel van het nummer van de kaart en op welke blz deze te vinden is!
Ik ga er mee bezig, dankjewel,

met warme groet,
Clara


Geachte Mevrouw,

Het wastekening-orakel is vandaag toegekomen.

Bedankt voor dit prachtige ‘werk’ !

Ik vind ze zeeeer mooi en inspirerend – innerlijk – rakend.
Doet zo’n deugd !

Dank U Wel voor dit mooie werk…..

In Licht en Liefde,
Anastasia V. België


Ik heb het Orakel gisteren ontvangen en het ziet er erg mooi uit. Het is een bijzonder spel.

Gr,
Albert


Lieve Cora,

Ik heb het orakel vandaag ontvangen, alles is piekfijn in orde.
De kaarten zijn zo prachtig en veelzeggend.

Bedankt, ik wens u veel succes toe.
Met een liefdevolle groet,
Alberta


Dag Cora,

Ik heb het orakelspel vandaag in goede staat ontvangen.

Hartelijk dank

Groeten Monique


Beste mevrouw Leder,

Hartelijk bedankt voor de e-mail.
Gisteren heb ik het orakel ontvangen.

Prachtig.!!!!!Wat ben ik daar blij mee!!.Ook de libel is heel mooi.!!

Wens U nog heel veel succes met alles wat u doet.

Harten-gr.Ida


Dhanjavad Cora, voor de mooie kaarten. Een dag nadat jij ze verzonden had waren ze er al. Echt mooi! Ook jouw lichtengelen bedankt! En de mijne voor de impuls ze te kopen.De Libel hangt op de muur zodat we een gezinskaart op kunnen hangen. de kaarten geven mij levensmoed en vertrouwen dat “het” allemaal goed komt en de moeilijke perioden zijn er om door te komen. Relativeren.
Lieve Cora dank je wel voor het ontwerpen en het verspreiden ervan. Liefdevolle groet Ada.


Dag Cora,
De kaarten gebruik ik regelmatig tezamen met andere mensen die er heel blij van worden.
Er is er al een die die prachtige doos ook gaat bestellen, hoort zegt het voort.

Met vriendelijke groet,
Yvonne


Beste Cora,

Heb je pakje goed ontvangen en dit is wel heel vlug gegaan ,
Heb ze al eens bekeken ,ze zien er prachtig uit ,

bedankt en tot wederhore
Lieve groetjes Myriam België


Dag Cora

Het orakel is goed aangekomen
Allemaal heel mooi en netjes verzorgd, het zal een verrijking zijn me ermee bezig te houden

Vriendelijke groetjes
Ritje


Goede middag Cora,

Vandaag heb ik het wasteken orakel ontvangen. Wat ontzettend mooi!!!! Ik ben er erg blij mee.
Ik heb al meteen wat treffende kaarten getrokken die mij inzicht geven…De tekeningen zijn prachtig en de teksten ook.

Bedankt, Anita


Dag Cora,

ik vind jou kaartjes super mooi en ze kloppen echt iedere keer weer!
groetjes gerti(Australië)


Ha Cora,

Je pakketje is vandaag aangekomen. Prachtig! Heb meteen
n setje naar H. gebracht en zij vond ze ook prachtig.
Jouw persoonlijke woorden voor haar ontroerden haar erg!
Morgen heeft ze weer een chemokuur en dan gaat ze op
haar gemak de kaarten bekijken en het boekje lezen.

Nogmaals bedankt!

A.


Beste Cora,

Ik heb vandaag de wastekening-orakel kaarten ontvangen.
Was helemaal blij!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heb vanavond de kaartlegging van 5 gedaan.
Het is zo treffend wat de kaarten aangeven.
Ze geven me de bevestiging waar ik sta in mijn persoonlijke proces, hoe het verder gaat.
Fijn om dit via deze prachtige kaarten te mogen zien en lezen, dank je wel!!!!!!!!!!!!!!!

Liefdevolle groet, Marijke.


Lieve Cora,

Dank je wel voor de snelle reactie, het versturen van de kaarten naar Riet.
Ze is er erg blij mee.
Wat fijn dat je er even een briefje bij hebt gedaan.
Nu kunnen we de kaart-trekkingen gezellig delen met elkaar.

Fijn weekend, veel liefs, Marijke


Hallo Cora.
Bedankt voor het toezenden van de kaarten. Ook voor de aanvullende info nog bedankt. Ik val in de herhaling, het zijn echter hele mooie kaarten.
Lieve groetjes van Marianne.


merci!
ik heb mijn eerste legging al gedaan en het klopte precies
super hoe dat werkt he

ik zal er veel plezier van hebben !!

groetjes astrid


Beste Cora,

Het Wastekening-orakel is in perfecte staat aangekomen. Geweldig , ik ben er bijzonder blij mee, juist in deze tijd!

Warme groet,

Els


Lieve Cora,

Moet je even laten weten dat ik vandaag hele mooie kaarten trok.
Als dag kaart de Onderbreking; en dat terwijl ik met een verkrampt spiertje
in mijn schouder zit en dus niet kan doen wat ik nodig vind/zou willen doen.
Verder lijk ik maar niet toe te kunnen komen aan wat ik nu wil doen/afmaken,
zodat ik ruimte krijg voor mezelf/eigentijd. Overigens door verschillende
buiten mij om dingen, maar die ik wel moet doen omdat ik nu eenmaal moeder,
echtgenote enz enz enz ben.
En dan krijg ik als weekkaart de Elf….zelfrespect …je snapt het al.

Mijn heden kaart is de Lichtstad met als ondersteuning de Roze poorten.
In mijn geval heel toepasselijk en mooi!

De toekomst is de Spelonk, ook al zo’n mooie.

Als ontwikkelingskaart komt Zelfgenezing en tot slot op de vraag hoe verder
met het “werk”(ben het huis aan het opknappen)? Krijg ik de
Onderwatervogels….
Tja, ik ben sprakeloos en weet weer helemaal waar ik sta.

Bedankt voor dit fijne spel!
Hartelijke groeten,
B.


Hallo Cora,

Ik heb vandaag je orakel ontvangen.
Dank je wel voor de mooie woorden in het boek.
Ik ga het met liefde gebruiken. Het ziet er erg mooi uit.
Tot ziens op de beurs

Veel liefs en een warme groet van Diana


Lieve Cora,

Ik wil je even een groot compliment maken voor de werkelijk fantastische
wastekeningen die ik op je site heb mogen bewonderen!
Wat een ongekende schoonheid; het heeft me diep, diep ontroerd…….

hartelijke groet, Sandra