Psychometrie

Helderziende waarnemingen vanuit voelen en weten.

Vroeger dacht ik dat ik niet helderziend was: ik zag immers nooit iets! Maar met mijn ogen dicht hoorde en zag ik wel degelijk van alles.

Het is van tevoren niet te zeggen wat ik mag ervaren. Ook niet wie van de overleden geliefden doorkomt. Het is geen laatje van een kastje wat je opentrekt… Meestal gebeurt dat meteen of ineens.

Het zou kunnen zijn, dat de vrager er innerlijk behoefte aan heeft om verbinding te maken met een geliefde, maar het kan ook zijn, dat die aan gene zijde is perse wil doorkomen. De aanwezigheid van iemand voel ik als een prikkelende energie rond mijn hoofd of aan een kant van mijn lichaam en huisdieren ervaar ik aan de onderbenen.

Er is verschil in aanwezigheid qua sterkte en heel soms een soort dwingende energie. Er kunnen beelden doorkomen van bijvoorbeeld een woonkamer of een ruimte die herkenbaar is voor de vrager. Vaak weet ik specifiek bepaalde leeftijden te noemen bij de vrager, wanneer er gebeurtenissen of moeilijkheden zijn geweest. De geur van sigarettenrook of sigaren en soms een sterke bloemige geur of parfum komen ook voor.

Het is en blijft een bijzondere ervaring.

Hoelang duurt een sessie?

Psychometrie is een onderdeel van de waarnemingen die ik doe bij een bijenwaskaart lezing en naam-analogie reading.

Deze lezing duurt ongeveer 1 uur en kost € 50,00. Dit kan ook op locatie bij je thuis en is afhankelijk van de afstand, maximaal 50 km. Deze kun je hier bestellen. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je meer weten over de reading? Neem dan contact op via

WhatsApp chat
of het contactformulier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.