Over Cora

Ik ben geboren in Den Haag.
Al vanaf mijn 19e jaar voelde ik me aangetrokken door de paranormale wereld.

In 1996 kwam ik in ernstige burn-out en diep verdriet terecht en leek alles te hebben verloren…. Hetgeen ik nog wist te zeggen is: ik houd van kleuren! Met gekleurde bijenwas een strijkijzertje en speciaal papier begon ik met experimenteren.

Dit bleek een keerpunt in mijn leven, bestemd om mijn levensdoel en bestemming te hervinden. Zo werd het een bijzondere ontdekkingsreis, omdat ik mijn ware persoonlijkheid en mijn levensdoel terugvond en ook mijn spirituele mogelijkheden.
Daarbij ontstond ook mijn Orakel: Maak de reis in jezelf…

Ik ontdekte mijn waarnemingsvermogen en dat ik mensen kan ondersteunen om ze op die manier liefdevol te helpen. Ik werk vanuit verschillende kwaliteiten. Eerst door het lezen van bijenwaskaarten. Maar ook via mijn eigen manier van naamanalyse en ik geef spirituele healings. Daarnaast kun je mij vinden op beurzen en geef ik opleidingen in Bijenwaskaart reading en Naamanalyse.

Het doel in mijn leven is uit te dragen, dat iedereen vanuit eigen kracht in staat is om gelukkig te zijn.
Wij hebben heel veel oude gedachten, die ons nog steeds maken wie we nu zijn. Je denkt misschien afhankelijk te zijn van dingen en mensen, die zich in je buitenwereld bevinden, maar je bent alleen maar afhankelijk van je eigen denkpatronen. Daarmee bestel je ongewenste situaties of ervaringen, waar je niet gelukkig van wordt.

“Jouw gedachten van nu en de gedachten, die in je jeugd zijn ontstaan (die mogelijk te maken hebben met niet-liefde ervaringen en waardoor je zelfbeeld is veranderd), geven je nog steeds precies wat je denkt of ooit bent gaan denken. Jouw beeld over: hoe een partner is, hoe een werkgever reageert, of je makkelijk aan geld kunt komen of niet, hoe de wereld naar jou is, zijn overtuigingen, en geven precies wat je denkt of hebt gedacht. De Kosmos geeft je als spiegel alles terug wat je onbewust of bewust denkt. Als je daarvan los komt, maak je het kind in je vrij en mag je van jezelf zijn, wie je bent.”

Mijn levensfilosofie is dat het voor iedereen is weggelegd om gelukkig te zijn. Dat kan alleen maar als jij jezelf voor honderd procent gaat liefhebben; als je jezelf in al je struikelblokjes gaat ondersteunen en al je handelingen gaat goedkeuren.

Mijn boodschap aan de wereld is dat iedereen inzicht mag krijgen in het werkelijke Zelf. Dit werkelijke Zelf kent geen angst of verdriet,

Mijn ideaal is daarom zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van zelfliefde!

Contact

Wil je contact met mij opnemen? Dat kan via WhatsApp chat, 0629350730 of het contactformulier.

2 reacties

  • Michelle op 26 juli 2020 om 11:28
  • Reageer

  Ik heb een naamanalyse bij je gedaan en je hebt een Orakel kaart voor me getrokken. Ik vond dit een hele bijzondere ervaring. Wat je mij kon vertellen over mij als persoon, mijn reis waar ik momenteel in zit, en de mensen om mij heen. Ik heb veel bevestigingsmomenten dat ik op het goede pad ben en dat heeft me goed gedaan. Ik ben je enorm dankbaar voor je inzichten!

  • Dick Boer op 9 februari 2019 om 13:11
  • Reageer

  Ik heb je bezocht ooit, ik denk zo’n 12 jaren geleden. De ontmoeting en de bijenwaskaart deed me goed. Ik voelde de universele liefde, in het aardse bestaan zo vaak verward met ‘iets anders’. Ik ben dat gevoel nooit vergeten. Ik ben dat gevoel langzaamaan weer kwijtgeraakt door de gekte in deze wereld. Ik vind het zo mooi dat op de dag dat ik mijn baan kwijtraak, jij in mijn mailbox verschijnt. Alsof de hemelse sferen hulp zenden. En ik herinner mij hetgeen ik voelde. Ik dank de hemelse sferen dat jij er bent!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.