Orakel

Wanneer trek je een orakelkaart?

Als je advies nodig hebt of inzicht wilt hebben in een situatie trek je een Orakelkaart. Maak de reis in jezelf en ontdek jouw emoties van dit moment.

Het wastekening-orakel:
Maak de reis in jezelf…

In de doos bevinden zich 52 kaarten van originele wastekeningen, prachtig vormgegeven. En een full colour boek voor volwassenen met een daarbij behorende leggings kaart. In het boek staan grote afbeeldingen van de kaarten in kleur. Er zijn verschillende kaartleggingen mogelijk. De uitleg is helder en concreet, waardoor je gemakkelijk zelf aan de slag kunt.

Opvallend in de doos is de speciale dubbele magneet libel, die ook de reis maakte. Deze staat symbool voor keuze en voor verandering ten goede. De libel is uitneembaar en kan op verschillende manieren worden bevestigd.

Het orakel voor volwassenen is uniek, omdat het helpt bij zelfliefde en stimuleert om grenzen aan te geven in werk en privé. Het draagt bij tot zelfinzicht en spirituele groei, waardoor een innerlijke verandering ten goede kan ontstaan.

Ook voor kinderen

Deze uitgave bevat ook het gehele unieke Kinder Orakel: Maak een reisje met jezelf…
De kaarten zijn beschreven voor kinderen van 6-15 jaar en bevat ook een aparte leggings hulpkaart.

Het kinder orakel kan tot grote steun zijn, in het bijzonder voor nieuwe tijds- indigo-, of sterren kinderen.
Door middel van de teksten worden zij in hun zelfvertrouwen, zelfwaardering en bij het positief denken ondersteund en gestimuleerd.

Bestel het orakel

Je kunt de set via deze link bestellen. Ook is er een inkijk exemplaar beschikbaar.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via

WhatsApp chat
, 06-29350730 of het contactformulier.

1 reactie

    • jolanda op 19 juni 2022 om 22:51
    • Reageer

    hoi Cara, ik zou deze heel graag bestellen. Dit wilde ik graag boen via bol.com. Omdat ik daar een bon van heb en dus gratis de kaarten kan kopen. Weet jij of ze daar nog geleverd gaan worden?

    liefs jolanda

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.