Reviews

Heb je een sessie bij mij gevolgd, een boek gelezen of een opleiding gedaan? Ik ben benieuwd wat je hiervan vond.

Liefs,

Cora

Voeg zelf een review toe

Super mooie Set

10 jaar geleden gekocht helaas toen zoek geraakt . Kwam zomaar in mij op het op te zoeken. Zo’n super mooie Desk Heb hem vandaag weer besteld .Heb ik verdiend.

Ac
Broekoplangedijk

Prachtige kaartenset wastekening orakel

We zijn ontzettend blij hier thuis met de prachtige wastekening orakel kaartenset! De kaartenset en het bijbehorende boek en bladen zien er prachtig uit. Ook ontzettend leuk dat er een boodschap voor zowel kinderen als volwassenen bij elke kaart hoort. Mijn kinderen en ik trekken graag dagelijks een mooie boodschap uit de kaartenset. De kaarten… Read more “Prachtige kaartenset wastekening orakel”

Marita
Velsen

Tweedaagse opleiding Bijenwaskaart-mediumschap

Een bijzondere cursus gegeven door een bijzondere vrouw. Cora leert je om te kijken door de kaarten heen. Haar grote inspiratie is aanstekelijk. Dankjewel Cora voor de cursus maar óók voor de extra’s!

Judith Dessens
Rozenburg

Tweedaagse opleiding Naam-analogie

Een hele fijne en duidelijke twee-daagse! Het is zo kloppend. Cora is een hele lieve, warme en zeer intuïtieve dame. Al haar mooie eigenschappen maken deze twee dagen nog extra bijzonder! Dankjewel wel Cora en tot ziens!

Janine
Zeist

Boek Naam Analogie

Laatst weer eens een keer bij die geweldige mooie en lieve Cora geweest en ook gelijk het boek gekocht Naam Analogie wat een geweldig pakkend boek wat gewoon helemaal klopt wat er word beschreven en de betekenissen en vooral waarheid van de betekenissen van de woorden en namen. Tot snel weer gr Ron

Ron
Leersum

ONGELOOFLIJK

Hallo, ik heb de kaarten al enkele jaren in mijn bezit en regelmatig trek ik er eentje. Het is ONGELOOFLIJK hoe de kaarten telkens opnieuw herkenbaar uit de hoek komen. Deze kaarten zijn voor mij enorm bijzonder. zo mooi en fantastisch dat ik niet anders kon dan een review te schrijven.

karolien
Meerhout - BE

bijzonder mooie kaarten

Lieve Cora, Een groot compliment voor de geweldige kaarten. Ze zijn zo puur! Nadat ik ze had ontdekt bij mijn therapeute en de getrokken kaart heel veel over mezelf liet zien heb ik ze me zelf cadeau gedaan. De kaarten set krijgt bij mij in huis een mooi plaatsje.

Myriam
Linne

Bijzonder

Lieve Cora, Dank je wel voor jouw mooie naam en waskaart boodschappen op de beurs vandaag. Herkenning en bevestiging waren mijn beleving. Ik ben er erg blij mee. Liefs Georgette

Georgette
Zoetermeer

Mooi mens!

Lieve Cora, Ooit heb ik een workshop ‘namen duiden’ bij je gevolgd. En ik geniet daarnaast nog iedere dag van je bijenwasorakel. Dank je dat je dit prachtige dek hebt gecreëerd. Ook je inzet voor me tijdens (en vooral na) een beursconsult stemde me zeer tevreden. Nogmaals dank voor de (goed werkende!) affirmatie die je… Read more “Mooi mens!”

Susan
Den Haag

Prachtig

Wat een prachtige nieuwe website! Veel succes ermee 🙂

Bas
Den Haag

Geweldige Website

Prachtig Cora, leuke lay-out, mooie kleuren & inhoudelijk goed verzorgd. Hoort ook bij een mooie vrouw !

Mathijs Gabriël
Capelle a/d IJssel

Bijzonder

Het is is iedere keer weer bijzonder hoe de teksten op de kaarten mij ontroeren! Echt geweldig.

Caroline Hertgers
Leiden

Verbluffend

Het is iedere keer weer verbluffend hoe raak de teksten op de kaarten zijn!

Harry de Wit
Delft

Prachtig orakel!!! 🙂

Lieve Cora, Ik heb jouw orakel gekocht en wat een mooi kado aan mijzelf is dit geweest. Dank je wel voor dit! Hartelijke groet.

Henk

Wat een mooie website!

Beste Cora, Ik heb genoten van jouw nieuwe website. Vooral een kaart trekken is geweldig! De tekst paste precies bij mij. Lieve groet,

Marianne