Naam-analogie reading

Wat is naam-analogie? 

Een naam-analogie reading is veel meer dan je eigenlijk zou kunnen vermoeden.  Het is een totale levensbeschrijving en een omschrijving van een persoon. Door deze unieke en zelfontwikkelde methode, die ik al jaren met veel succes hanteer, wordt je zelfbeeld vergroot en kom je meer in balans.  Op die manier kan ik je zinvolle adviezen geven. Je krijgt inzicht in je zelf!

Naamanalogie reading

NAAM-ANALOGIE, een enorme boost tot zelfinzicht!

Hoe werkt een naam-analogie lezing?

Bij de naamlezing worden levenservaringen, gebeurtenissen, emoties, kwaliteiten, evenals lichamelijke ongemakken stuk voor stuk beschreven.

Door je kwaliteiten of talenten te benoemen en een combinatie te maken van de betreffende letters ontvouwt zich als gevolg daarvan de levensbestemming of het levensdoel.

Wat ik voor een naamlezing nodig heb zijn je roepnaam en je achternaam.
Bij dames de roepnaam en de achternaam van de vader.

Psychometrie: Helderziende waarnemingen vanuit voelen en weten.

Psychometrie is een onderdeel van de waarnemingen die ik doe bij een naam-analogie lezing.

Vroeger dacht ik dat ik niet helderziend was: ik zag immers nooit iets! Maar met mijn ogen dicht hoorde en zag ik wel degelijk van alles.

Het is van tevoren niet te zeggen wat ik mag ervaren. Ook niet wie van de overleden geliefden doorkomt. Het is geen laatje van een kastje wat je opentrekt… Meestal gebeurt dat meteen of ineens.

Het zou kunnen zijn, dat de vrager er innerlijk behoefte aan heeft om verbinding te maken met een geliefde, maar het kan ook zijn, dat die aan gene zijde is perse wil doorkomen. De aanwezigheid van iemand voel ik als een prikkende energie rond mijn hoofd of aan een kant van mijn lichaam en huisdieren ervaar ik aan de onderbenen.

Er is verschil in aanwezigheid qua sterkte en heel soms een soort dwingende energie. Er kunnen beelden doorkomen van bijvoorbeeld een woonkamer of een ruimte die herkenbaar is voor de vrager. Vaak weet ik specifiek bepaalde leeftijden te noemen bij de vrager, wanneer er gebeurtenissen of moeilijkheden zijn geweest. De geur van sigarettenrook of sigaren en soms een sterke bloemengeur of parfum komen ook voor.

Het is en blijft een bijzondere ervaring.

Hoelang duurt een naamlezing?

Een telefonische lezing duurt ongeveer 30 minuten en kost €30,00. Een reading bestellen doe je hier. Ik neem daarna contact met je om op de afspraak in te plannen.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via contactformulier  of WhatsApp

WhatsApp chat
.