Naam-analogie reading

Wat is naam-analogie? 

Je naam werd je gegeven, door je ouders of door de wereld. Zo word je genaamd, genoemd.

Nietsvermoedend loop je daar je leven lang mee rond. Toch is dat niet wie je bent gedurende dit leven, maar een beschrijving over je levenspad (je ervaringen) en je karakter. Ook je talenten komen daarin voor.

De kennis van de betekenis van de letters en de combinaties daarvan geven mij die informatie over jou.

Door deze unieke en methode wordt je zelfbeeld vergroot.  Op die manier kan ik je zinvolle adviezen geven. Je krijgt inzicht in je zelf!

NAAM-ANALOGIE, een bijzondere manier om tot zelfinzicht te komen!

Psychometrie: Helderziende waarnemingen vanuit voelen en weten.

Psychometrie is een onderdeel van de waarnemingen die ik doe bij een naam-analogie lezing.

Vroeger dacht ik dat ik niet helderziend was: ik zag immers nooit iets! Maar met mijn ogen dicht hoorde en zag ik wel degelijk van alles.

Van tevoren valt er niet te zeggen wat ik mag ervaren. Ook niet wie van de overleden geliefden doorkomt. Het is geen laatje van een kastje wat je opentrekt… Meestal gebeurt dat meteen of ineens.

Het zou kunnen zijn, dat de vrager er innerlijk behoefte aan heeft om verbinding te maken met een geliefde, maar het kan ook zijn, dat die aan gene zijde is perse wil doorkomen. De aanwezigheid van iemand voel ik als een prikkende energie rond mijn hoofd of aan een kant van mijn lichaam en huisdieren ervaar ik aan de onderbenen.

Er is verschil in aanwezigheid qua sterkte en heel soms een soort dwingende energie. Er kunnen beelden doorkomen van bijvoorbeeld een woonkamer of een ruimte die herkenbaar is voor de vrager. Vaak weet ik specifiek bepaalde leeftijden te noemen bij de vrager, wanneer er gebeurtenissen of moeilijkheden zijn geweest. De geur van sigarettenrook of sigaren en soms een sterke bloemige geur of parfum komen ook voor.

Het is en blijft een bijzondere ervaring.

Hoelang duurt een naamlezing?

Een telefonische lezing duurt ongeveer 30 minuten en kost €30,00. Een reading bestellen doe je hier. Ik neem daarna contact met je om op de afspraak in te plannen.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via contactformulier  of WhatsApp

WhatsApp chat
.