Nieuw: online voor kinderen – Orakel Kaartje trekken!

Hallo lieve kinderen!

Je kunt nu op mijn website zelf een kaartje trekken en snappen wat er met je is…!

Vooral als je tussen de 6 en 16 jaar bent.

Klik hier om naar het kinderorakel te gaan

Veel plezier!

 

2 reacties

    • Jeannette Meijer op 12 september 2018 om 13:06

    Hallo Cora, ik ging de kinderkaarten proberen. De kaart die ik trok heeft Hoe kan t ook anders betrekking op het onderwerp waarvoor ik net een supervisie verslag zat te schrijven. Mag ik van jou de tekst van de kaart De genen? Het lukte me niet m op te vragen daar waar ik kon klikken. Dit kan ook aan mijn telefoon liggen misschien?

    1. Hallo Jeannette, je kunt de tekst opvragen middels het contactformulier of email naar info@coraleder.nl. Ik heb je de tekst gisteren direct doorgestuurd. De links waar je op kunt klikkken om naar het contactformulier enz. te gaan zijn gisteren ook geactiveerd. Veel plezier met het kinderorakel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: