Mijn nieuwe boek NAAMANALOGIE is klaar!

Jouw unieke code naar zelfinzicht!

Het is een boek met kennis die nog niet eerder werd uitgegeven. Hiermee kun je jezelf en anderen beter gaan begrijpen! Dit betreft namelijk jou, je partner, je kinderen, je vrienden en je collega’s. Maar ook mensen die je nog niet kent en toch een beschrijving van kan gaan geven.

Eigenschappen, karakter en kwetsbaarheden in het lichaam kun je er in vinden. Ook zullen er bedrijfsnamen, dierennamen, bijnamen en alsmede kentekens aan de orde komen…

Ik weet dat velen van jullie er naar hebben uitgekeken. Gedurende een periode van vier jaar heb ik het kunnen verfijnen, zodat je zelf met alles wat naam heeft, aan het werk kunt gaan.

Sinds juni 2020 is het nu beschikbaar met 100 pagina’s binnenwerk met extra afbeeldingen en alles in full colour. Zo heeft het gaandeweg nog meer transformatie gekregen.
Het komt naar verwachting beschikbaar vanaf 24 juni. En dat is natuurlijk héél spannend!

Als je het nu al in de vooruitbestelling koopt, dan krijg het gesigneerd in huis!

De prijs is € 39,50 exclusief verzendkosten en zolang de voorraad strekt.

Klik hier om het boek alvast te bestellen

2 reacties

    • miranda vloet op 8 juli 2020 om 10:11

    Wat een geweldig boek.Al mijn vriendinnen die bij mij komen zien het boek op tafel liggen. Ik vertel ze wat het inhoud en ze vliegen erin van nieuwsgierigheid.En ook in mijn kraamgezin heb ik het af gelopen week gebruikt .Mijn kraamheer zit in een burn-out en ik heb voor hem zijn naam op papier gezet.En het was voor hem zo confronterend en bevestigend tegelijk .Hij vond het fijn om te horen.Zo waardevol als ik mensen kan helpen wel door middel van het namen boek van Cora.

    1. Dank je wel Miranda voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: