Mijn boek NAAMANALOGIE

Jouw unieke code naar zelfinzicht!

Het is een boek met kennis die nog niet eerder werd getoond. De letters,  waar de vorm  van wordt bekeken  en  de klank van wordt beluisterd, zijn uitgangspunten waar een duiding door ontstaat.

Elke letter is een uniek symbool en daar is een specifieke betekenis aan gegeven.

De opeenvolging van de letters in een naam en de verbindingen tussen de letters aldaar, creëert een verhaal, jouw levensverhaal!

Hierdoor kun je jezelf en anderen beter gaan begrijpen! Dit betreft namelijk jou, je partner, je kinderen, je vrienden en je collega’s. Maar ook mensen die je nog niet kent en hiermee toch een beschrijving van kan geven.

Eigenschappen, karakter en kwetsbaarheden in het lichaam kun je er in vinden. Ook zullen er bedrijfsnamen, dierennamen, bijnamen en alsmede kentekens aan de orde komen…

De prijs is € 39,50 exclusief verzendkosten en zolang de voorraad strekt.

Klik hier om het boek te bestellen

2 reacties

    • miranda vloet op 8 juli 2020 om 10:11
    • Reageer

    Wat een geweldig boek.Al mijn vriendinnen die bij mij komen zien het boek op tafel liggen. Ik vertel ze wat het inhoud en ze vliegen erin van nieuwsgierigheid.En ook in mijn kraamgezin heb ik het af gelopen week gebruikt .Mijn kraamheer zit in een burn-out en ik heb voor hem zijn naam op papier gezet.En het was voor hem zo confronterend en bevestigend tegelijk .Hij vond het fijn om te horen.Zo waardevol als ik mensen kan helpen wel door middel van het namen boek van Cora.

    1. Dank je wel Miranda voor je reactie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat