Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

26 mei Zielsgelukkig Verbinding Fletcher hotel De Buunderkamp Wolfhese

26 mei van 11:00 - 17:00

GRATIS ENTREE!

Wees van harte welkom op deze bijzondere beurs in Wolfhese!

Ik ben er voor jou met Bijenwaskaartlezing – samen met de Naam lezing (beschrijving van je levenspad).

Aan de zool van een warm (kunst)strijkijzertje wordt een beetje gekleurde bijenwas gesmolten. Die was wordt vervolgens op een stuk speciaal papier aangebracht d.m.v. het strijkijzer. Je kunt er telkens iets bij strijken net zolang totdat je het gevoel hebt dat hij klaar is. Daarna geef ik de bijenwaskaart lezing, dat wil zeggen: ik lees de kaart.

Wat ontstaat er op de kaart?

Op de kaart ontstaan gekleurde vlekken of structuren, voor mij waarneembaar als verleden, heden en toekomst. Er kunnen spontaan overledenen of gidsen op de tekening verschijnen, net als dieren. Dieren van wie je hebt gehouden of die nog steeds een belangrijke rol in je leven spelen. De bijenwaskaart geeft overtuigingen en ervaringen weer. En geeft inzicht in hoe het met (familie) relaties of werk is gesteld of de keuzes die kunnen worden gemaakt.

Behalve de waarnemingen, die ik erbij doe, is mijn uitgangspunt bij een consult altijd om je in je eigen innerlijke kracht terug te brengen. Jouw zelfgemaakte kaart is namelijk een uniek en krachtig hulpmiddel tot zelfinzicht, een magisch fenomeen voor innerlijke harmonie en om jouw ware doelen te bereiken!

Kracht

Nadat de kaart klaar is geeft hij een stimulerende, helende energie af, die werkzaam is voor een periode van drie maanden tot maximaal drie jaar. Dus plaats hem op een plek waar hij tot zijn recht komt en neem hem in je handen als je moe of verdrietig bent.

De beurs is geopend van 11- 17 uur

Buunderkamp 8

6874 NC  Wolfheze

 

 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
11:00 - 17:00

Organisator

Zielsgelukkigverbinding
E-mail
info@zielsgelukkigverbinding.nl

Locatie

Fletscher hotel Buunderkamp
Buunderkamp 8
Wolfhese, Gelderland 6874 NC Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat