Een boodschap voor de aarde: de Corona! Transformatie!

Geschreven in augustus 1999:

De corona (eclips/zonsverduistering) augustus 1999

De geboorte van de nieuwe tijd!

Zoals bij iedere geboorte zijn er barensweeën. Het lijkt er op, alsof het licht van de nieuwe tijd wat verduistert, maar niets is minder waar… Het wordt straks ‘Lichter’ dan ooit!

Het vissentijdperk maakt haast om te verdwijnen (vissen bovenaan). Dit laat nog zien dat wij meer vanuit ons gevoel gaan werken. Het vissenkind gaat voor de ouders uit en wijst de weg. Het nieuwetijdskind, evenals ons innerlijk kind, voelt zuiverheid vanuit het hart. Luister hierbij naar wat je gevoel je zegt.

De kleuren van de tekening zijn blauw, indigo en lila. De bovenste chakra’s worden geactiveerd, zodat wij ons opnieuw verbonden voelen met de Kosmos en het waarlijk zelf.(onze Goddelijkheid)

Bovenin rechts staat de slang en de paus (geestelijke leiders). Een verandering: ons zielenheil wordt niet meer gecontroleerd door welke kerkelijke of andere macht dan ook….Wij komen in onze kracht te staan! De religieuze stromingen zoeken naar onderlinge verbindingen. Zij zullen de verborgen zaken ontvouwen.

De pelikaan laat zien dat ons voedsel gaat veranderen. Het onafhankelijke denken ontwikkelt zich….Wij blijken zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid en komen vrij van emotionele problemen.

De witte kaketoe staat voor communicatie en de communicatie keert terug naar de ware vorm. De mens op aarde laat zijn stem horen, luistert naar het hart en besluit in vrede te leven. Er ontstaat één ras.

De oude schoenen (rechts onder) worden weggegooid, m.a.w. de manier van het maatschappelijk sturen verandert. Doordat de mens zich voor zijn kern opent, werken oude regeringsvormen niet meer.

Het oog wil zeggen dat helderziendheid zich bij ieder van ons zal manifesteren. Ook degenen die ongevoelig waren, openen zich voor het intuïtieve vermogen.

De planten betekenen groei in bewustzijn voor de natuur op aarde. De liefde voor de eigen persoonlijkheid brengt ons naar de liefde van de Bron en alles wat ons vanuit liefde verbindt.

De sterren en planeten symboliseren de verbindingen met sterren en planeten, onze hogere idealen en de verbinding met de Kosmos. De bewustwording van onze Eenheid.

Wij gaan ervoor!

Veel inzicht in Liefde. 

***Aan de hand van de zonsverduistering in augustus 1999 schreef ik een persoonlijke boodschap bij een van mijn wastekeningen voor het Orakel : Maak de reis in jezelf..  Daarnaast schreef ik ook een algemene boodschap voor de transformatie van de aarde. Deze kon je ook op mijn website lezen in 2001. Copyright bij Pictoright Cora Leder.

 

3 reacties

  • Winny op 7 juni 2020 om 17:39
  • Reageer

  Cora gefeliciteerd!! Daar is je boek. Fantastisch. Ik ben heel nieuwsgierig.
  Veel liefs Winny

  1. Dank je wel Winny, lijkt me leuk om het je persoonlijk te laten zien. Tot dan!

  • Wilma Olthuis op 17 maart 2020 om 07:44
  • Reageer

  Hoe mooi dat jouw mooie orakel deze wijsheid en inzicht nu troost en inzicht geeft voor wat nu allemaal gaande is. Waardevol en dankbaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat